Din browser stöder inte scriptning!
Nedan ser du utvalda delar från sidan

Tillbaka till framsidan

Vi har snart roat oss i 20 år med att spela covers. I stort sett samma gäng hela tiden förutom lead sång, där vi nyligen gjort en uppgradering från Mackan 1.0 till Thesa 4.1.

Tillsammans representerar vi en bred musiksmak och det märks också på våran repertoar som har en stor spridning över både årtionden och stilar. Vi tycker det blir roligast så och vår publik brukar tycka detsamma.

Lyssna gärna på våran sampler till höger i menyn så får ni en hint om hur vi låter samt några exempel på låtar vi spelar just nu. Samtliga är inspelade live 2010.

Vi är inte inriktade på en eller två musikstilar. De flesta, ung som gammal får någon favorit artist eller låt att festa till.

Micke och Peter är de ni vill tala med angående bokningar, priser, övriga funderingar. Tveka inte att skicka ett mail till någon av dom. Vi utgår från Karlskoga, östra Värmland och har inget emot att åka några mil.

Du får: Ett coverband som spelar en blandad repertoar på ca 4 x 30 minuter. Vi har med oss ljudanläggning för normala festutrymmen upp till ca 150 personer samt enklare scenljus. Vi har ej eget dansgolvsljus men det kan ordnas om så önskas. Möjlighet till er eller vår pausmusik (cd eller mp3).
Något annat? Vi vill gärna ha 6x4m scen men kan klämma ihop oss på en något mindre yta.

micke@welldoneband.se peter@welldoneband.se